Rekrutt!!!

Jeg bestemte meg i 2011 for å ha et «hemmelig» mål, våge å skyte litt høyt!! Jeg turte derimot ikke å nevne dette til andre enn mine aller nærmeste. Til de som spurte om hva jeg hadde i tankene for 2012 svarte jeg enkelt og greit opprykk til elite, og kanskje debut i elite i løpet av siste halvår, men over dette stod helt klart målet om å få gode nok resultater til å få bli med på rekruttsamling- og da spesielt den med landskamp mot svenskene i månedsskiftet juni/juli. I Mai sendte jeg inn en søknad, tenkte at «det værste man kan få er et nei», men turte ikke helt håpe på en plass. Så kom altså svaret i slutten av Mai: VI FIKK VÆRE MED!!

Jeg jublet av glede både innvendig og utenpå 😉 Vel, det vil si at jeg FØRST jublet av glede før jeg med ett ble kjempenervøs. Gud bedre, landskamp med Svenskene!! Selv om det er en uofisiell landskamp mellom rekruttene føles det jo litt som å representere Norge! Uææææææ…. På den andre siden var jo dette nettopp en av grunnene til at jeg ønsket å bli med på denne samlingen. Jeg ønsket- og ønsker forsåvidt enda 😉 å:

  • Kjenne litt på presset. Få «stevnerfaring» litt utenom det vanlige.
  • Trene og bli kjent med dyktige LP utdøvere
  • Observere Svenskene og se hva de er gode på. Det er helt garantert MYE å snappe opp av de svenske rekruttene.
  • Tilegne meg sårt etterlengtet kunnskap om hvordan dommere tenker og bedømmer. (Thomas Lundin, dommer under VM 2012 i Østerike, kommer og foreleser om hvordan bedømningen skjer på store mesterskap samt hvordan de kontinentale dommerene ressonerer)
  • Og sist men ikke minst ha en sosial helt i hundens tegn.

Det har enda ikke gått helt opp for meg at vi fikk plass…. men nedtellingen har begynt og jeg gleder meg noe helt avsindig!!

På Maria Brandel kurs i januar

En tanke om “Rekrutt!!!

  1. Gratulerer igjen Nina. Det her er jo så fantastisk og stort.. sikker på at dere kommer til å nyte hvert sekund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s