Ny blogg

Det er ikke lenge siden jeg sa at jeg ikke ville blogge lenger og la ned forrige blogg. Men nå har jeg altså angret meg.

Det har skjedd en hel masse jeg plutselig fikk en ekstrem trang til å blogge om, dele med andre. Og så ER DET faktisk utrolig hyggelig å sette seg ned med en blogg, skrive noen linjer, på kveldstid når roen har senket seg i heimen. Ambisjonene for denne bloggen er ikke store, kun et sted å poste noen tanker, opplevelser, sorger og gleder når jeg måtte ønske. Det er ikke sikkert det blir så ofte, men det vil vel tiden vise.

Denne bloggen vil også bli litt anderledes enn den forrige da den i liten grad vil ta for seg Maximus. Som tittelen tilsier skal den ta for seg hverdag, trening og fest med en lplabbe. Noen vil sikkert syntes det er trist at Maximus plutselig er ute av bildet, men den gamle bloggen minnet meg til stadighet om hvor trist og leit det var at det ikke ble slik vi hadde tenkt med Max’en, så nå skifter jeg helt enkelt fokus. Max’en er fremdeles med på treninger og får være med på sprell rett som det er, men som konkurransehund er og blir han pensjonert.

Ja, så da er aller første innlegg skrevet.. layouten er fremdeles svært så spartansk, men det skal bli artig å knote litt og bli kjent med Word Press også etterhvert!!

Reklame

3 tanker om “Ny blogg

  1. Jaaa.. 🙂 Jeg er så Glad du blogger videre. Jeg får så mye inspirasjon og ideer av dere 🙂 Nå ble jeg glad, og Dexter er takknemlig.-Elise-

    • Så hyggelig Elise!! 😀 Nå MÅ vi bare få se å møtes med disse bikkjene våre! Dexter vil Elske sjonkel MaxiTaxi 😀

      • Ja 🙂 gleder meg. Jeg kan når som helst denne uka. så bare gi meg ett pling så kommer vi løpende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s