What you can’t get

Er det ikke rart hvordan man ofte vil ha det man ikke har eller kan få?

Jeg har vært nede i en skikkelig motivasjonstørke, selv ikke en tur til Arendal og LP samling med rekruttene og elitetroppen gjorde susen. Det å få observere elitetroppen BURDE jo fungere som en skikkelig vitamininnsprøytning. Disse utdøverene som virkelig utgjør en klasse for seg! Det var nesten så jeg ble litt skremt, tidligere har jeg kommet hjem fra en slik samling proppfull av ny energi, pågangsmot og motivasjon…. men altså ikke denne gang.

Etter samlingen småtrente jeg litt her hjemme, men manglet altså piffen……
HELT TIL vi plutselig ikke KUNNE trene lengre. For drøyt to uker siden fikk Ember kennelhoste, noe som altså førte til en ufrivillig treningspause… Og DA kom altså motivasjonen!! 😉 hehe, ja så da er det bare å konstatere at en form for omvendt psykologi fungerer like så godt på meg som på en 5 åring. Kan jeg ikke trene så VIL jeg trene 😉
Nå som piffen er kommet tilbake kan jeg nesten ikke styre meg, går rundt og tvinner tommeltotter mens jeg venter på at Ember skal bli helt frisk. Jeg håper å få trent litt til helgen, noe jeg vet også den gule gjør. Nå som formen begynner å bli bra MÅ denne labben snart få kvittet seg med litt energi om det skal være levlig å ha den i hus!

Reklame

En tanke om “What you can’t get

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s