Wooohooooo!!

Er man motivert i utgangspunktet blir man ikke akkurat mindre motivert av to knallfine økter ila helgen!!
Og det beste av alt, jeg fikset å trene alene!!! Det er nemlig noe jeg er kjempedårlig på.
Alle treningsmakkere skulle enten starte denne helgen eller holde kurs, så jeg var overlatt til megselv. Først syntes jeg litt synd på megselv, nå når jeg endelig var så klar for å trene var det ingen å trene med, men så tok jeg megselv hardt i nakkeskinnet og bestemte meg for å trene, uansett. Gud bedre, jeg må jo kunne trene alene!!!
Jeg kjenner derimot lusa på gangen og vet at dersom jeg trener alene blir det som oftest lite pauser mellom øktene, jeg tar meg ikke tid til å tenke mellom slagene, svært ofte holder jeg meg ikke til planen og alt i alt blir det hva man kan kalle å kaosøkter.
Denne helgen har jeg derimot vært kjempeflink! Laget skikkelige planer, planla til og med pauser og hvor lange disse skulle være, og holdt meg slaviske til oppsettet!! 😀 (Klapper meg selv på skulderen!)

Det ble to suupre treninger, en lørdag og en søndag. La til og med inn noen utfordringer til megselv! Ikke så rent lite stolt av det ;P Da jeg vet jeg er skikkelig god på det å «safe» la jeg inn en kjede med et utfordrende element fornuften min sa vi er klare for mens følelsene sa det motsatte ;P Kjeden gikk bra den… De derre følelsene er visst ikke til å stole på!

Hovedfokus framover vil stå på apportdirigeringen, mannekengen, innkallingen og ruta- i den rekkefølgen! Nå er det bare å stå på. Ikveld er det trening med Maren, Eva og Renate- gjett om de skal få piske oss framover! 😀

Reklame

2 tanker om “Wooohooooo!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s