Champagnepikene

Denne helgen gikk et av årets virkelige store høydepunkt av stabelen.. ENDELIG var det klart for årets første «Champagne treff»!
Det hele begynte for akkurat et år siden, da en gjeng jenter var samlet på kurs og fant ut at vi alle trivdes svært godt i hverandres selskap samt ønsket en coaching-gruppe!
En gruppe som kunne dra av hverandres kunnskap og gjennom trening samt diskusjon/refleksjon få fram hverandres potensiale!!
Jeg tittet gjennom den gamle bloggen og jammen fant jeg ikke et innlegg jeg skrev etter dette kurset i januar 2012: SVIMER PÅ TUR!

Helgen har blitt benyttet til hundetrening, hundetrening, diskusjon, latter, hundetrening, resturant besøk, champagne- eller Farris konsum (måtte jo bli alkoholfritt for meg denne gangen- men bare vent!), hårfarging (!!!!), hundetrening, hundetrening, diskusjon, latter og ja.. trening av hund! En helg HELT etter min smak! 😀
Jeg måtte faktisk le da jeg kom hjem,  fortalte Torger om helgen og han utbryter: «Du drar på jentetur til Arendal men venninde gjengen for å trene hund, andre drar på shoppingturer til London eller Paris». 😉

552573_10152432926380386_1787840494_n

Jeg har fått et enormt utbytte ut av denne helgen og anbefaler alle å danne sine egne coaching grupper!!
Jeg har observert vanvittig gode hundetrenere i aksjon og fått diskutert både deres- samt min egen trening.
Jeg har nå et klarere bilde av hva jeg MÅ ta tak i og jobbe videre med, hva gjelder momenter og øvelser, men også hva MINE svakheter er som hundetrener akkurat for øyeblikket. Jeg har fått håndfaste forslag til leker/grunnøvelser som vil kunne styrke- og bygge opp visse elementer i treningen og jeg har fått et drøss med lekser til neste samling! Phu.. skal si dere jeg var sliten i hodet på veien hjem søndag ettermiddag!
Vel.. ikke bare i hodet skal jeg være helt ærlig. Jeg kjente- og kjenner det fremdeles også  i den tunge og uvante «gravid-kroppen»! Grunnet lavt blodtrykk tok jeg det egentlig svært så «easy», løp ikke like mye rundt på banen og hjalp til som de andre jentene men påtok meg heller oppgaven å filme! Idag er det derimot godt å bare kan slappe av på sofaen 😉

Apropos filming så har Siv satt sammen en film av alle snuttene, en film jeg syntes er svært så beskrivende for helgen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s