Jakt trening

Jeg har funnet ut at det er MYE lettere å trene jakt enn LP nå. Jeg kan liksom dasse litt rundt i skogen, hive noen tøyposer hit og dit og i det hele tatt ta det ganske easy!
LP treningen, med min hund hvertfall, krever litt mer. Her må jeg helst kunne leke og herje litt, gi av megselv, tenke forskjellige typer belønninger, belønningsplassere både her og der, være mer obs og på allerten hva gjelder timing etc, mens det i jakttreningen enn sålenge i stor grad dreier seg om RO for vår del!
Belønningene kommer stort sett i passive momenter, belønningene er rolige, det er mat, ikke noe hopp og sprett eller sprell.
Hihi… følte meg som DEN skogsnissen igår da jeg var ute og trente litt.. Ruslet fram og tilbake på en liten skogsplett og gjemte ting under trærne. Veldig fremmed følelse for meg det der med jakttreningen. Det ER gøy, for all del, bare VELDIG anderleses enn LP treningen!

Reklame

6 tanker om “Jakt trening

  1. Kjenner igjen det du skriver om hvilke aktiviteter som egner seg når man er gravid! For min del var det supert å være med på NRH-trening, for da kunne jeg sende han ut på søk og han måtte komme tilbake med melding, så kunne jeg sende han til figurant som herjet med han 🙂 veldig lettvint !

    • Ja nettopp Kristin! Jakttreningen blir virkelig det å ta «gjøre minst mulig selv- og la hunden gjøre mest mulig» til et helt nytt nivå 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s