2012-2013

uten navn

Først må jeg bare få sagt: FY FADER FOR ET ÅR!!! Jeg syntes det er på sin plass å skryte litt da jeg har en hund som fremdeles bare er 2 år gammel og nå går i Eliten. Det hadde jeg aldri trodd skulle skje!! I 2012 debuterte vi kl3, startet 3 offisielle ganger i klassen, samt en uoffiosiell under rekruttenes landskamp i Sverige, og gikk til førstepremie hver gang. I november debuterte vi i Eliten og gikk også da til en førstepremie. Nei, jeg KUNNE faktisk ikke sagt meg mer fornøyd med det året som har vært! 😀 Vi har oppnådd alle mål jeg satte oss og mer til!

Jeg har mange jeg må få takke for det. Jeg har fantastiske treningsmakkere, en suuper klubb som legger til rette for at de som virkelig brenner for LP får trent inne gjennom hele vinterhalvåret og jeg har en enestående samboer som syntes det er helt OK at jeg til stadighet stikker ut og trener når lysten melder seg!

ember2 liten

Når det kommer til det å sette mål for 2013 føler jeg at jeg fomler litt i blinde. Som de fleste kanskje har fått med seg blir jeg bare tjukkere og tjukkere, intill det kommer et barn i Mai. Akkurat nå er jeg i kjempeform, men jeg vet ikke om jeg tør gamble på at det holder seg slik helt til Mai. Jeg har vært både kvalm, slapp og sliten. Og kroppen blir jo bare større og tyngre.
Det hadde jo vært kult å for eksempel sette seg et mål om å få hanket inn de to siste 1premiene vi trenger for å få LP Championatet. Jeg har vært så optimistisk at jeg har prikket meg ut noen starter før Mai, så muligheten er jo tilstede!
På den andre siden lurer jeg på om jeg skal legge resultat-målene til side og heller ta tingene litt som de kommer i 2013!! Hvile litt på laubærene om dere vil!
En ting er nå hvertfall helt sikkert, når barnet først kommer så skal Ember få en aldri så liten sommerferie!!
De første ukene med bebis er målet kun å bli kjent med det nye familiemedlemmet, så får vi se hvordan jeg klarer å legge forholdene til rette for trening etterhvert. Ja for trening skal det selvsagt bli, det må nok bare planlegges litt bedre enn før. Eller hva sier dere som allerede har barn??

2013 blir altså et MEGET spennende år på alle måter!! Som jeg gleder meg!!
Ønsker alle dere andre også et fantastisk nytt år, måtte dere oppnå de mål dere setter dere og ellers ha et «Annus fabulatus» 😉

Reklame

En tanke om “2012-2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s