3 ÅR!!

ansiktemberliten

Det er nesten ikke til å tro at Ember er blitt hele 3 år!! Han er blitt en voksen herremann!!
Det første året brukte vi til å bli kjent og kose oss på kurs. Jeg husker vi gikk på kurs for Thomas Stokke i desember 2010, Ember var 9 mnd og kunne enda ikke et eneste signal. Joa, bortsett fra sitt eget navn og «sitt» ;P Egentlig en fallgruve ganske typisk for klikkertrenere. Takk og pris at det ikke har satt så store og varige mèn.. (Jeg vet flere sliter med hunder som er mindre bra på det å skille signaler fra hverandre når signalkontrollen innføres så sent!)
i Mai 2011, så og si akkurat fylte 1 år, debuterte vi i kl1 med direkte opprykk og september samme året debuterte vi i kl2 med samme resultat.
Akkurat fylte 2 år gammel debuterte vi kl3 på Apetitt hundefestival, med direkte opprykk til eliten, og senere den sommeren var vi så heldige å få være med på 2 stk rekruttsamlinger i regi av LP Norge! I november samme året debuterte vi i eliten, nok en gang med en 1 premie på første forsøk.

Det har vært litt av noen år, men det er NÅ arbeidet virkelig starter! Ja, etter barselsperioden med den lille som kommer nå i Mai.
Det er nå fremover vi virkelig skal jobbe hardt for å få ting til å bli virkelig stabilt! Stabilt og bra også på større stevner! Hittil har vi kun startet de litt mindre stevnene da vi ikke har vært modne nok til å delta på de større med hele norgeseliten tilstede. Ila sesongen 2014 må vi derimot få gjort noe med det!!

Denne sommeren tipper jeg det blir mest jakttrening, for å få halt iland en 1 BK en eller annen gang på senhøsten (enhver Jaktlabbe med respekt for seg selv har HVERTFALL en 1BK 😉
Men SÅ-…. så skorter det hvertfall ikke på drømmene og ambisjonene i LP ringen!

Idag derimot skal Ember få en ekstra stor Jackpot på trening etter endt kjede! Og så… så skal vi BARE gjøre ting vi er skikkelig gode på. Kanskje ikke den beste treningen ever mao, men idag er dagen for godt humør, mange belønninger og mye smil/latter!!

GRATTIS MED DAGEN PRINSEN!

Reklame

2 tanker om “3 ÅR!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s