Hundefestivalen, Mjøndalshallen 2013

Etter helgens begivenheter i Mjøndalshallen sitter jeg på en rosa sky og skriver dette innlegget.
Jeg er ikke så rent lite stolt av hverken Ember eller megselv… Ja for det må vel være lov til å være litt stolt av seg selv også?

Jeg har en ung hund, med en helt rykende fersk elitefører, som denne helgen dro i land sin tredje 1 premie, på 4 elitestarter!
Jeg er egentlig ingen stor fan av resultatmål, men jeg har denne sen vinteren/våren hatt en hemmelig målsettning- Og drøm- om å ta de tre 1 premiene man behøver for LP Championatet… og det før barnet kommer. Jeg har forsøkt å innbille meg selv at DA, ja DA måtte jeg kunne ta fødsels- og LP permisjon i ro og mak. Bare hvile på laubærene!
Rent objektivt så jeg at det kunne bli en utfordring.. men da vi i januar kun manglet 1 slik premie og hadde 3 stevnestarter på oss til å få fatt i denne, ja da øynet jeg håp.

Gleden var derfor stor da Ember og jeg på lørdagen hanket inn denne siste 1 premien.. til tross for at jeg egentlig VET det var mye annet å være mye mer stolt over!
Det er nemlig nettopp DERFOR jeg i utgangspunktet er forsiktig med resultatmål: man mister ofte synet av det som VIRKELIG betyr noe!
Som at

  • jeg har en litt forsiktig hund som fikset mange av de utfordringene man finner inne i en slik hall på en utmerket måte!
  • de tingene vi har trent på fungerte utmerket! (som selve dirigeringen i apportdir., løpe i fult øs inn mot press og det å høre forskjell på signalene i z-ruta)
  • vi har masse flotte detaljer som OGSÅ holder på stevner!
  • jeg hadde en FANTASTISK følelse når jeg gikk i ringen!!!!

På lørdagen endte vi opp med 256,5 poeng, altså en 1premie med en margin på 0,5 poeng.. men det var også med en 0 på metallen. Her løp han rundt hinderet på vei tilbake.
På Søndagen endte vi opp med en 2 premie, men her kommer virkelig det å ikke henge seg opp i poengene inn: for tro det eller ei, jeg er akkurat like fornøyd med den dagen! Jeg hadde en super følelse i ringen! Ember gjorde ingen Store feil, men flere små som kostet oss dyrt.
Nå vet vi hvertfall hva vi har å trene videre på, så det er bare å brette opp ermene og gå igang!
Jeg har allerede sett de to filmene (fra lørdagen og søndagen) flere ganger og skrevet en liste over det vi må trene på, så noen hvil på laubærene blir det nok ikke. 😛
Noen ny start derimot, det blir det nok heller ikke! Springmarsj og andre krumspring skal jeg holde meg unna fram til medio Mai!!! 😉

Til syvende og sist vil jeg få skryte hemningsløst av den fine treningsmakkerene mine, eller Champagnepikene, som bidro til å gjøre dette til en helg av de helt sjeldne!
Jeg må si at jeg opplever hele miljøet rundt disse elite ringene å være utrolig fint, med utøvere som vil hverandre det beste! Jeg har KUN hatt hyggelige opplevelser på de stevnene jeg har gått og føler meg MEGET godt tatt imot!! Denne helgen var derimot litt spesiell i så måte at jeg hadde hele 5 «blodfans» utenfor ring-tauet! 😉
For en oppbacking! Hvilken innlevelse! Et slikt humør, denne gleden og coachingen utenfor ring-tauene har jeg aldri opplevd maken til! 😀 Å gå inn i ringen med et sprudlende humør, takket være disse jentene, slår det å være nervøs og klam i hendene en lang gang! ❤
JEG VIL HA DET SLIK HVER GANG JEG STARTER!!!

Her følger filmen fra Lørdagen:

Reklame

3 tanker om “Hundefestivalen, Mjøndalshallen 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s